Příprava
V malé misce smíchejte tři druhy kořenící pasty od Podravky, tamari nebo sójovou omáčku, sirup, sezamový olej, arašídové máslo, chilli, šťávu z ½ limetky a přidejte asi tak 15 lžic horké vody. Pořádně promíchejte metličkou. Nudle uvařte dle návodu ideálně ne zcela doměkka. Dojdou později v omáčce. Na pánvi rozpalte olej a přidejte na nudličky pokrájené tofu. Opékejte dokřupava. Můžete přidat i hrst nasekaných kešu oříšků. Následně přidejte mraženou zeleninu a nechte odpařit přebytečnou vodu. Zeleninu orestujte, vypněte plotnu a přidejte uvařené nudle, omáčku. V případě potřeby přidejte ještě trošku horké vody (ideálně té, ve které se vařily nudle). Vše promíchejte, dochuťte limetkovou šťávou podle vašich chutí a přidejte čerstvé bylinky, sezamová semínka a nadrobno nakrájenou jarní cibulku.